Nieuws

We zijn goed van start gegaan in 2018! Vol energie en passie voor ons vak hebben wij al weer vele gasten mogen ontvangen. Er zaten alweer wat prachtige dagen tussen en leuke feestdagen. Om de positiviteit voort te zetten hieronder een opsomming van hetgeen nieuw is of binnenkort op stapel staat!

Al gerealiseerd:

Uiteraard onze nieuwe parasols en zonnewering. Met grote dank aan Soons zonwering en Vedamco kunnen wij "gelikt" de zomer in!!

Van Heineken hebben wij weer een nieuwe bierkaart ontvangen met nog meer toevoegingen aan ons speciaalbier assortiment. Een van onze nieuwe favorieten is de Lagunitas IPA.

In ons aanbod hebben wij een High Beer en een High Wine opgenomen; heeft u iets te vieren of gewoon omdat het gezellig is? U kunt bij ons genieten met uw vrienden en familie van heerlijke bieren en wijnen i.c.m. leuke gerechten.

Velen van u hebben hem al gezien, maar onze nieuwe lunch en dinerkaart worden goed ontvangen!

Binnekort verwacht:

Per 1 Juni zullen wij starten met een ontbijtkaart. Dus voordat u naar werk gaat, of in het weekend een rondje over de markt loopt kunt u al bij ons aanschuiven. 

Tevens kunt u per 1 juni bij ons terecht voor de "Late night Delight". Bent u laat klaar met werken? Is uw afspraak uitgelopen of heeft u laat geluncht? Dan kunt u bij ons op donderdag, vrijdag en zaterdag van 21:00 - 22:30 gewoon nog heerlijke gerechten kiezen van onze late - avond kaart.

Wij streven ernaar constant in ontwikkeling te blijven en onze positie als "Gouds instituut" te bewaren. Wij kijken ernaar uit u te mogen ontbvangen, van 's ochtends vroeg tot  's avonds laat.

Graag tot snel.

Logo espresso

Grand Cafe Central, Markt 22, 2801 JJ Gouda  |  0182-512576